Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Bigbang

  • Terminalen, Keiser Wilhelms gate 7, Ålesund
  • 16. desember 2021
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Tradisjon tro spiller Bigbang julen inn med konsert på Terminalen 16. desember.

Bigbang Juletiden handler om tradisjoner og for mange må adventskonserten med Bigbang på plass før jula setter inn. Etter et 2020 preget av kanselleringer og en desember som stort sett ble tilbragt hjemme i stua, er Øystein, Niko og Olaf klare som julenisser på julaften for å møte fulle konsertsaler igjen. Med 10 studioalbum, hele syv Spellemann-nominasjoner og mange førsteplasser på VG-lista bak seg er Bigbang for en del av grunnmuren i norsk rock å regne.

Syv nominasjoner til Spellemann uten å vinne må vel i seg selv være en slags rekord. Den foreløpig siste utgivelsen Glory Chord dukket opp i 2019 etter en lang albumpause og Glory Chord-turnéen pågikk fortsatt for fullt da pandemien stengte ned landet. Nå er det endelig lys i tunellen og vi gleder oss stort til at "Girl in Oslo", "To the Mountains", "Wild Bird" og andre livefavoritter får jula tilbake på sporet. Vil du være blant de første til å høre nytt fra Bigbang? Meld deg på deres nyhetsbrev her bit.ly/bigbangletter og du er samtidig med i trekningen av to billetter til en valgfri førjulskonsert. 

Dører: 20:00 Show: 21:00 ID: 18

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

to. 16. desember 2021 20:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bigbang
Your Recently Viewed Pages