Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Bike party! - the season is starting!

Mer info

Dato: 29. juni Tid: 18:00 Sted: Jernbanecafeen, Narvik CC: free Sykkelfest - Sesongen er i gang! Vi inviterer alle sykkelentusiaster og venner av Narvik Sykkelfestival til en sykkelfest på Jernbanecafeen! Dette er den perfekte muligheten til å møtes, feire sykkelmiljøet i byen vår, og selvfølgelig, nyte noen kalde øl sammen. Hva kan du forvente? DJ som spiller opp til god stemning Informasjon om årets Narvik Sykkelfestival Sosialt samvær med likesinnede sykkelentusiaster Kom og bli en del av fellesskapet! Enten du er en dedikert syklist, en glad mosjonist, eller bare elsker den gode atmosfæren rundt sykkelsporten, er dette arrangementet for deg. Vi ser frem til en kveld full av latter, gode samtaler og festlig stemning. Ta med deg vennene dine, sett deg på sykkelen (eller kom som du er) og bli med oss på Jernbanecafeen for en uforglemmelig kveld! Vel møtt!

Dato: 29. juni
Tid: 18:00
Sted: Jernbanecafeen, Narvik
CC: free

Sykkelfest - Sesongen er i gang!
Vi inviterer alle sykkelentusiaster og venner av Narvik Sykkelfestival til en sykkelfest på Jernbanecafeen! Dette er den perfekte muligheten til å møtes, feire sykkelmiljøet i byen vår, og selvfølgelig, nyte noen kalde øl sammen.
Hva kan du forvente?
DJ som spiller opp til god stemning
Informasjon om årets Narvik Sykkelfestival
Sosialt samvær med likesinnede sykkelentusiaster
Kom og bli en del av fellesskapet!

Enten du er en dedikert syklist, en glad mosjonist, eller bare elsker den gode atmosfæren rundt sykkelsporten, er dette arrangementet for deg. Vi ser frem til en kveld full av latter, gode samtaler og festlig stemning.
Ta med deg vennene dine, sett deg på sykkelen (eller kom som du er) og bli med oss på Jernbanecafeen for en uforglemmelig kveld!
Vel møtt!

Kilde: Visit Narvik AS

Sider du nylig har besøkt