VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken RINGERIKE

Billy Elliot på Byscenen, Ringerike Kultursenter!

Overview

Billy Elliot på Ringerike Kultursenter!

Billy Elliot en musikal basert på filmen fra 2000 med samme navn. Musikken er av Elton John, og boken og tekstene er av Lee Hall, som skrev filmens manus.Billy vokser opp under sparsommelige og tøffe forhold i County Durham, i Nordøst-England på 80 tallet.Det er generalstreik i gruvene etter at statsminister Margareth Thatcher har beordret effektivisering. Lokalmiljøet lider stort under dette. Finansielle problemer setter sitt preg på både offentlig og privat økonomi.

Sjargongen er tøff og menneskene er desillusjonerte og sinte.Billy blir møtt med liten forståelse fra lokalsamfunnet og sine nærmeste når han velger dansen. Moren til Billy er død, faren og broren er arbeidsledige og bestemoren lider av demens. Ingen av dem har hverken forståelse eller respekt for Billys ønske om å utvikle sitt talent. Vi følger Billy, hans familie og lokalsamfunnets kamp mot alle utfordringene.


Filmen satte besøksrekord verden over med sin sterke historie og ble nominert til 3 Oscar- og 13 Bafta-priser. Musikalen hadde premiere på Victoria Palace Theatre i Londons West End i 2005 og ble nominert til ni Laurence Olivier Awards, og vant fire, inkludert Best New Musical. I New York vant den ti Tony Awards og ti Drama Desk Awards, inkludert, beste musikal.

MusikalKollektivets dyktige aktører består av 58 skuespillere, sangere og dansere i alderen 10 – 67 år. Vårt BILLY ELLIOT ensemble presenterer en ettertenksom og gripende musikal fylt med humor, alvor, dramatikk, vennskap, kjærlighet og ikke minst drømmen om å realisere sitt talent og stå opp for det man tror på, selv om det bryter med alle vanlige tradisjoner. FORESTILLINGENE ER PÅ BYSCENEN, RINGERIKE KULTURSENTER

  • Last Updated: 17.06.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

fr. 27. august 2021 18:00

lø. 28. august 2021 17:00

sø. 29. august 2021 17:00

fr. 3. september 2021 18:00

lø. 4. september 2021 17:00

sø. 5. september 2021 17:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Billy Elliot på Byscenen, Ringerike Kultursenter!
Your Recently Viewed Pages