Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

BIRGET

Overview

Danseforestilling uten aldersgrenser.

At dans og bevegelse er et universelt språk som er tett på både voksne og barns hverdag og kan oppleves på tvers av alder, bakgrunn og erfaringer, er selvsagt hos Carte Blanche, Norges nasjonale kompani for samtidsdans. Derfor ønsker ensemblet hele familien, uansett hvor gamle de måtte være, velkommen til årets festspillforestilling, BIRGET; Ways to deal, ways to heal

BIRGET er laget av et kunstnerisk team med samisk bakgrunn, og hadde urpremiere i februar. Forestillingen utforsker dans og bevegelse, scenografi og kostymer laget av fargesterke fôrsekker som ofte blir funnet på reinbeiteområder. Den komplekse tematikken tar utgangspunkt i den norske stats behandling av det samiske folk. Samtidig er forestillingen fullpakket med dans, musikk, imponerende kroppsbeherskelse og stemningsskapende scenebilder. 

Carte Blanches tilrettelagte familieforestillinger har over flere år fått gode tilbakemeldinger fra publikum. Her er det lov å både lage lyd og bevege seg litt rundt etter behov.

Les mer om forestillingens tematikk og kjøp billetter til kveldsvisningene her.

Foto: Helge Hansen

  • Last Updated: 24.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 27. mai 2023 15:00 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
BIRGET
Your Recently Viewed Pages