Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Bizarra: en argentisk saga I / Rosendal Teater

Mer info
Bli med på en fortryllende reise inn i Bizarra - en argentinsk saga i ti episoder inspirert av det fargerike latinamerikanske såpeoperaformatet.

Bizarra er en dristig og absurd satire som tar oss tilbake til Argentina midt i en økonomisk kollaps. Her flettes politikk, sosioøkonomi og det overnaturlige sammen i en virkelighet som er både rystende og magisk.

Vi møter tvillingsøstrene Candela og Velita, som ble skilt ved fødselen og oppvokst i totalt forskjellige verdener. Gjennom kjærlighetens oppturer og nedturer, arbeidsulykker og kampen mot fattigdom, streber de etter å forandre sine skjebner. Vil deres mor finne dem og avsløre sannheten om natten de ble til? Kan Candela redde Argentina fra å gå konkurs? Vil Velita få sin Sebastian, hennes hemmelige og eneste sanne kjærlighet?

Bli med på seriemaraton på Rosendal Teater der pausene ikke fylles av reklame, men såpete improshow, bortauksjonering av såpeoperaskatter og DJ utover natta. Bizarra er ikke bare ei forestilling, det er fest for sansene og en refleksjon over kapitalismens drømmer og mareritt.

Kapittel 1: EN BISARR STJERNE BLIR FØDT
Kapittel 2: BAK BREGNENE
Kapittel 3: STATSKUPONGER PATACONES
Kapittel 4: LOVENS LANGE ARM
Kapittel 5: FOR NOEN MENNESKER BETYR 350 PESOS INGENTING

Varighet: Det totale arrangementet varer i ca 7 timer. Total tid for forestillinger (de fem episodene) er ca. 5 timer.

Sist oppdatert: 06/24/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt