Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Bjølsen Valsemølle på Queens Pub

Sommeren 2023 satt Bjølsen Valsemølle sitt preg på pubens 40-års jubileum. Bandet trivdes godt i Moss, og vi trivdes med besøk fra storbyen! Da er det en glede å melde at gutta tar turen tilbake til Puben i Moss også denne sommeren!
Med låter som blant andre "Soria Moria", "Den Gud elsker", "Vålerenga Kjerke", "91,72", "Fem på Midnatt", "Mohammeds Cafè" og "Vaterlands Bru" byr Bjølsen Valsemølle på melodiøs rock med norske tekster skrevet av vokalist og frontfigur Trond Ingebretsen. Trond melder om ett band i storform, så dette blir en helt spesiell kveld med storbyrock på sitt aller beste!
Bjølsen Valsemølle startet opp i 1974, og platedebuterte med skiva FEM PÅ MIDNATT i 1982, produsert av Åge Aleksandersen (som også gjester som musiker på plata.) Bandet har vært gjennom oppturer og berømmelse, tv-spilling, radio-spilling, strålende avisomtaler, omfattende og langstrakt turnevirksomhet, nedturer og motstand, dødsfall og avskallinger. Korsfesta, drept og begravet i den formaterte musikkens navn, skvisa ut av tabloid pressen, har vært nede for telling, har stått opp fra de døde gang på gang, kommet tilbake og levert varene på ny, fylt av en stayerevne av utrolig format. Et band med et solidaritets-fundament i bånn, med en fantastisk, utrolig trofast og entusiastisk tilhengerskare, som gang på gang har løftet bandet opp i kjærlighet og drevet det framover.
Bjølsen jobber for tida med innspilling av sitt studioalbum nr. 10, med arbeidstittel 18. September, som skal slippes 18. september 2024. Tittelen/tittellåta er basert på viktige og markante begivenheter i låtskriverens liv.
2024 utgaven av Bjølsen Valsemølle er:
Trond Ingebretsen, vokal og gitar
Leif Ottesen, gitar og kor
Lars Aas-Hansen, bass og kor
Endre Christiansen, orgel, piano og synth
Even Finsrud, trommer og kor
CC 200,-
Billetter kan kjøpes på puben eller TicketCo:

Sist oppdatert: 06/03/2024

Kilde: VisitMOSS AS

Sider du nylig har besøkt