Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Ullensaker

Bjølsen Valsemølle

Overview

Oslobandet Bjølsen Valsemølle ble startet i bydelen Bjølsen i Oslo i 1975Trond Ingebretsen har siden starten vært låtskriver, sanger gitarist og frontfigur i bandet.Han har gjennom hele bandets over førti år lange historie skrevet samtlige av bandets låter og har etter hvert opparbeidet seg en sangkatalog på over 160 låter. Trond har skrevet  kjente og folkekjære låter som Soria Moria, Vaterlands bru, (På kulturminnesmerke ved Operaen i Oslo)Vålerenga kjerke, På ørnevinger, Over elva, 91.72, Mohammeds Cafe, Kong Vinter og Tider skal komme, for å nevne noen.
Trond har levert mange sanger til andre artister som Trond Granlund, Islandsgata og Ragnar Strandbakke.
Trond og Bjølsen jobber musikalsk innenfor det området som kalles roots/americana og det er den melodiske rocken som gjelder. 
Tekstmessig er det sanger om hverdagen, om vanlige folk som gjelder. Det ligger en sosial profil i bånn av Tronds tekster og solidaritetsbudskapet er ofte tilstede. Som VG sa det om Bjølsens studioalbum «Tider skal komme fra 2015: «Ingen synger punk som Bjølsen Valsemølle»Trond har ved flere anledninger blitt trukket fram som en av landets bedre tekstforfattere i forhold til sangtekster. Han har skrevet tekster/låter sammen med Mikael Wiehe og Åge Aleksandersen. Trond og Bjølsen har etter hvert opparbeidet seg rimelig lang fartstid i musikkbransjen,og har gjennom hele sin historie befestet sitt rennome’ som et glimrende liveband. Stayer-evnen har vært stor og bandet har kommet tilbake gang på gang og levert varene. BJØLSENS  VALSEMØLLE’s  2019 utgave er:
Trond Ingebretsen, sang, gitar og munnspill
Leif Ottesen, gitar og kor  Lars Aas Hansen, bass og kor Endre Christiansen, keyboard
Even Finsrud trommer, oerk og kor
 Trond og Bjølsen har etter hvert opparbeidet seg rimelig lang fartstid i musikkbransjen,og har gjennom hele sin historie befestet sitt rykte’ som et glimrende liveband. 

  • Last Updated: 05.02.2019
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

lø. 30. mars 2019 20:30 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bjølsen Valsemølle
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad