Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

Bjørn Berge Electric Band

  • HØVLERIET, Smedasundet 66, Haugesund
  • +47 91374740
  • 8. februar 2019
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

NY PLATE KOMMER 1 FEBRUAR 2019!

Bandet består av Bjørn Berge (gitar/vokal) - Odin Staveland(trommer) - Kjetil Ulland (bass).

Etter mange år som soloartist og nå nesten to år etter at han ble medlem av Vamp, er det tid for litt nye prosjekter i regi av Bjørn Berge. Denne gangen med et utvidet lydbilde også live, da han nå har med seg både trommer og bass med ut på veien. Dette gir låtene et enda bredere og videre spekter og trioen utfyller hverandre til det ytterste på scenen. Låtmaterialet er i hovedsak egenkomponert og det mangler hverken energi eller dynamikk. De som liker Bjørn Berges musikk og gitarspill fra tidligere vil definitivt ikke bli skuffet med denne nye sammensetningen. Drivende tette blues- og rockelåter ispedd enkelte "pustepauser" underveis.

Bjørn Berge - Bør være et velkjent navn for de fleste etter nesten 20 år som soloartist. Han har gjort utallige plate- innnspillinger, mottatt 2 Spellemannspriser for sine utgivelser, reist omkring i store deler av europa de siste 12 årene. Har besøkt et utall av gitar-/jazz-/rockefestivaler og klubber rundt omkring i land som Belgia, Canada, Danmark, England, Frankrike, Nederland, Russland, Sveits, Tyskland, Ukraina og USA.

Odin Staveland - Trommeslager/vokalist/multiinstrumentalist fra Vamp. Han har også egen solokarriere og ga i 2015 ut albumet «mellom husene».

Kjetil Ulland - Kanskje mest kjent som bassist i "Packers" og "Bjellands Ugras", men for mange i musikkbransjen er han også viden kjent som en eminent musikkprodusent/lydtekniker, både ute på veien og i ABC Studio i Etne.

  • Last Updated: 05.11.2018
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

fr. 8. februar 2019 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bjørn Berge Electric Band
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad