Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre

Bjørn Eidsvåg & Sigvart Dagsland

Overview

Hausten 2019 slår to institusjonar innan norsk musikkliv seg saman då Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland legg ut på ein omfattande haustturné saman.

Dagsland og Eidsvåg har ei fartstid i bransjen på over 70 år til saman. Dei har begge opparbeidd seg unike posisjonar i norsk musikkliv og blir sett på som to av våre fremste artistar. No slår dei saman to omfangsrike låtkatalogar og publikum kan dermed vente seg ei konsertoppleving for historiebøkene. Det er duka for ein stemningsfull, oppløftande og ikkje minst gåsehud-framkallande kveld.

«Sigvart har ein av Nordens flottaste stemmer, det er ein fryd å jobbe med karen, det vankar gåsehud kvar gong. No blir det altså rikeleg med gåsehud-muligheiter i haust. Om ikkje stemmen min er så sofistikert som Sigvart sin, så hender det at den når fram. Dette gler eg meg til og for alle de som har det som Knut Arild Hareide: «..når det gjelder musikk likar eg alt frå Sigvart Dagsland til Bjørn Eidsvåg», så må jo dette vere huastens riktige valg», humrar Eidsvåg.

Dagsland ser også stort fram til å legge ut på vegen med Eidsvåg:

«Eg gler meg som ein unge til desse konsertane. Bjørn er ein av vår tids store norske formidlarar, med ein låtkatalog som kan gjere dei fleste andre grøne av misunning. Vi har ikkje heilt ulik bakgrunn, for å sei det forsiktig, og eg tenkjer at dette samarbeidet er ein historie som lenge har venta på å bli fortalt.
Og ikkje minst: Eit viktig kriterium for meg, etter å ha turnert med Karoline Krüger i fjor, var at neste samarbeidspartnar måtte vere PENARE enn henne. Og då var jo valget enkelt.»

Dagsland og Eidsvåg har begge blitt tildelt fleire prestisjetunge prisar som Prøysenprisen og fleire Spellemannprisar. Dei har gitt ut fleire titals album med store salssuksessar og utselde turnear.

  • Last Updated: 30.08.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

lø. 2. november 2019 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bjørn Eidsvåg & Sigvart Dagsland
Your Recently Viewed Pages