Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Halden

Bjørn Eidsvåg i Brygga Kultursal

Overview

Velkommen til en kveld med sanger og historier fra en av Norges mest folkekjære artister - i Haldens egen storstue!

 

I høst er Bjørn Eidsvåg igjen klar for å legge ut på veien, etter en periode med fullt fokus på teatersuksessen Etterlyst: Jesus.

Med seg på turné har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.
 

 

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har han en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn og bandet er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i kirker og kulturhus.

 

Bjørn Eidsvåg:

«Høsten er på mange måter da vi i min bransje starter året. Tradisjonelt har det vært slik at det er da de fleste av oss gir ut ny plate og dermed nytt konsert-repertoar. Tidene har forandret seg og nå er ikke lenger høsten primetime for nyutgivelser, nå spres gjerne ny musikk ut over hele året. For meg er det dog fortsatt slik at et nytt konsertår begynner med høstturneen. Derfor stiller vi i år igjen med nytt konsertprogram. Fortsatt mange kjente sanger, men også flere nye og også litt nye historier og nye rammer rundt dem. Vi gleder oss til å møte dere,»

  • Last Updated: 15.11.2018
  • Source: Halden Turist
Dates

on. 28. november 2018 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bjørn Eidsvåg i Brygga Kultursal
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad