VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Bjørn Eidsvåg med band

Overview

Bjørn Eidsvåg med band inntar Stavanger! I høst skal Bjørn gjøre det han liker aller best, nemlig legge ut på veien og besøke landets kriker og kroker. Med seg til Stavanger har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

Bjørn Eidsvåg med band inntar Stavanger!
I høst skal Bjørn gjøre det han liker aller best, nemlig legge ut på veien og besøke landets kriker og kroker. Med seg til Stavanger har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

De siste årene har Bjørn Eidsvåg spilt teaterforestillingen Etterlyst: Jesus på scener over hele landet, fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok, lagt
ut på en nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland og gitt ut sitt 28. album. I høst besøker han Stavanger og Stavanger konserthus for å spille konsert.

«Jeg og bandet ser stort frem til å innta Stavanger konserthus. Etter et stille 2020 skal det bli fint å møte publikum igjen. Gamle låter skal pusses opp, nyere låter skal presenteres og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro!», forteller Eidsvåg.

Med 28 album og en ekstraordinær formidlingsevne har Bjørn Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. Han er en sanger og en historieforteller som publikum vender
tilbake til år etter år. En konsert med Bjørn Eidsvåg er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i kirker og kulturhus.

VARIGHET
ca. 1 time og 20 minutter, uten pause.

ARRANGØR
Quint AS

  • Last Updated: 18.06.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 13. november 2021 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bjørn Eidsvåg med band
Your Recently Viewed Pages