Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Bjørn Eidsvåg

Overview

Ibsenhuset i Skien gleder seg til et gjenhør med Bjørn Eidsvåg. Han er igjen klar for å legge ut på veien, etter en periode med fullt fokus på teatersuksessen Etterlyst: Jesus. Med seg på turné har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

Igjen på konsertscenen
Bjørn Eidsvåg har nylig spilt sin siste teaterforestillingen av Etterlyst: Jesus, som har blitt spilt for fulle hus over hele landet. Nå gleder han seg til å innta konsertscenen igjen og besøke landets kriker og kroker.

Unik posisjon i norsk musikkliv
Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn og bandet er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i mindre kirker og kulturhus.

Konserten varer 1 time og 30 minutter. 

  • Last Updated: 06.06.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 23. november 2018 kl. 01:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bjørn Eidsvåg
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad