Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Bjøro Håland & Country Snakes

Overview

Bjøro Håland er for mange knyttet opp mot bandet Country Snakes. De startet samarbeidet tidlig på 70-tallet. Bjøro Håland er en av Norges mest folkekjære artister. Karrieren er spredt over mer enn 50 år. Når vi skriver 2021/2022 har han den samme varme gløden i stemmen og samme sjarmen som alltid. Det er ikke uten grunn at publikum i USA har trykket ham til sitt bryst, bl.a. på Norsk Høstfest i Minot i Nord-Dakota mer enn 30 år på rad og i Country-musikkens storstue, The Grand Old Opry i Nashville. Han har bl.a. opptrådt i New York, på Wembley Arena i London, og turnert i Skottland, Irland, Sveits, Finland, Danmark og Sverige. Bjøro har mottatt mange kulturpriser. Han er blitt kåret til Europa`s beste mannlige sanger, og hans plateutgivelser har solgt i 4 millioner eksemplarer. Dette platesalget har da resultert i mer enn 40 Gull- og Platina-plater. Bjøro er slått til Ridder av 1. Klasse av Den Norske Kongelige Fortjenstorden.

Country Snakes fra Kråkstad/Ski er ett av Norges mestselgende band gjennom tidene. Bandet ble startet av Knut-Erik Steen og Kjell Hjemmen tilbake i 1967. Bandet var fast husband i NRK`s «LANDHANDELEN» på sytti-tallet. Bjøro Håland & Country Snakes gjorde stor suksess både i 1980 og 1981 i Wembley Arena, London. Bandet startet sitt eget plateselskap Toneproduksjon i 1978 og ga bl. a. ut 2 av Bjøros første soloalbum, To My Friends og My Nashville Album. I 2011 ble bandet med Kjell Hjemmen (bass) og Ansten Josefsen (piano) forsterket med Bjøro Hjemmen (gitarer, mandolin og vokal) og Egil Skjelnes (steelgitar). Egil Berg, som spilte trommer i bandet fram til 1973 og forøvrig en av norges mest respekterte trommeslagere, er igjen å finne bak trommene.

Bjøro Hjemmen er også en av medlemmene i brødretrioen CROWTOWN sammen med sine brødre Richard og Remi Hjemmen som er med som gjester i Grieghallen 13. mai Med felles musikkbakgrunn er vi veldig glade for å ha Egil Skjelnes fast forankret i bandet. Egil, som gjennom årene har medvirket på mange innspillinger med kjente artister og som blant annet har en fortid i «FLYING NORWEGIANS», med Teddy Nelson og Cato Sanden og er velkjent for Vestlandspublikummet med lang fartstid i Grieghallen. Nå kommer Bjøro med denne gjengen til Grieghallen fredag 13. mai kl. 1930 og vil garantert sørge for en trivelig kveld med kjent musikk fra musikere som trolig samlet har lengst fartstid fra steinkake til streaming.

Rullestol: ring tlf 55216070
Ledsager : gratis - betaler kun billettavgift

Dørene vil åpne 1 time før konsertstart, og vi ber alle om å være ute i god tid slik at det ikke oppstår kø.

Servering:
Man kan forhåndsbestille drikke og snacks på https://www.grieghallen.no/mat-og-drikke/ og det står klart ved ankomst .

  • Last Updated: 24.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 13. mai 2022 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bjøro Håland & Country Snakes
Your Recently Viewed Pages