Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trøndelag Åfjord

Bjella med Band i Bygdeboksen

Overview

Stein Torleif Bjella har vært hos oss flere ganger opp igjennom åra - og endelig er han tilbake. Han spiller også på Byscenen i Trondheim søndag 10.12, men den konserten er utsolgt for en god stund siden - så nå er det bare å kjenne sin besøkelsestid og ta turen til Bygdeboksen!

Bjella kommer denne gangen med et band fullspekket av fabelaktige musikere. Kjøp billett.

18.00 Dørene åpnes
19.00 Konsertstart

21.00 Treretters middag i Strandbaren
(bordbestilling og overnatting kan bestilles på post@stokkoy.no eller 72534328)

Kuringen Bryggehotell serverer også en treretters denne kvelden, ta kontakt med post@kuringen.no eller tlf 72534310.

Tre år har gått siden Stein Torleif Bjella slapp sitt tredje soloalbum, Heim for å døy – en målrettet og tilsynelatende endelig reise gjennom et musikalsk landskap fullt av motbakker og store djup, overhengende melankoli og underliggende komikk, små kriser og monumentale viser.

I oktober 2016 var Bjella tilbake med fjerdealbumet, Gode Liv. Endelig er han heime, og visekunstneren fra Ål lever i beste velgående, heldigvis. Det samme gjør melodiene, historiene og formidlingsevnen. For selv om man lever godt der oppe ved Langfjella, er ikke kjærligheten noen spøk der heller. Like lite som i tettbygde strøk. En oppfølgingsprat følger. Firbeinte venner og stjernepar. Dager som krymper, og etableringsfaser som stadig blir lengre.

Stein Torleif Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten Heidersmenn i 2009. Albumet ble svært godt mottatt og gjorde seg fortjent til to spellemannnominasjoner. To år senere kom oppfølgeren Vonde Visu som, om mulig, ble enda bedre mottatt enn debuten. Den nådde helt opp til tredje plass på VG-lista (24 uker), og sørget for at Bjella kunne innkassere både Spellemannpris, Prøysenprisen, Bendiksenprisen og Kulturprisen for Ål kommune. Heim for å døy avsluttet trilogien i 2013 – albumet nådde førsteplassen på VG-lista, og sørget for at han mottok Edvard-prisen i klassen ”Tekst og musikk.”

Som helstøpt liveartist, har han også markert seg. På små, intime klubbscener så vel som på landets aller største festivalscener. «Overveldende fantastisk, rett og slett», skrev Dagbladets anmelder etter å ha sett Bjella på Øya i 2011 og trillet til seks på terningen.«Gleden ved å være sørgmodig», konkluderte VGs anmelder etter å ha sett ham på samme festival tre år senere. I november kan du endelig oppleve Bjellas låtunivers og dets mange sørgmodige gleder på nært hold igjen. Da tar han nemlig med seg det nye materialet ut på veien.

Gode Liv består av elleve nye låter som er spilt inn på Otterøya utenfor Namsos, i fjøset til bassist Eirik Øien. Akkurat som før er all tekst og musikk skrevet av Bjella selv. Med seg har han ellers et musikalsk stjernelag bestående av Geir Sundstøl, Kjetil Møster, Kenneth Kapstad, Erik Sollid, Martin Langli, Marita Igelkjøn og Bård Ingebrigtsen. Sistnevnte har også produsert albumet. Gode Liv gis ut på Bjellas eget selskap, Heime med hund, og distribueres via Sony Music Norway.

 

 

  • Last Updated: 13.11.2017
  • Source: KystNorge AS
Dates

fre 8. desember 2017 19:00

See All
Bjella med Band i Bygdeboksen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad