Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Blås i jula – et sorgmuntert musikalsk show

Et sorgmuntert musikalsk show skrevet av Knut Nærum med Frank Havrøy og NyNorsk Messingkvintett, med musikk av Morten Christophersen og Agnes Ida Pettersen. Regien er ved Marius Kolbenstvedt.

Frank sliter med jula. For ham er den en tid preget av stress og sure plikter, av ståk og dårlig smak. Han syns ikke jorden er deilig nok til at det kan synges, og han hater «Tre nøtter til Askepott».

Jula nærmer seg med stormskritt! Frank biter tennene sammen og gjør sitt beste for å være med på greiene, men går for langt og pådrar seg pepperkakerelaterte skader. Kan Frank likevel finne glede i jula til slutt? Klart han kan. Dette er tross alt en juleforestilling. Sangeren Frank Havrøy spiller rollen som Frank.
​​
Komponistene Morten Christophersen og Agnes Ida Pettersen har skrevet ny musikk med utgangspunkt i de kjente og – for de fleste – kjære julesangene. NyNorsk Messingkvintett framfører musikken, og Knut Nærum har skrevet manus og sangtekster til den flunkende nye juleoppsetningen «Blås i jula».
Se den i år, før den blir en tradisjon!

Frank Havrøy (sanger) Erlend Aagaard-Nilsen (trompet) Jørgen Arnesen (trompet) Marie Solum Gran (horn) Ingebjørg Bruket (trombone) Berger Iver Færder (tuba).

Forestillingen er støttet av Norsk Kulturfond, Tekstforfatterfondet og Bergesen-stiftelsen.

Sist oppdatert: 11/27/2023

Kilde: Visit Innlandet

Sider du nylig har besøkt