Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Blåsernes dag

Mer info

Velkommen til KULTURSKOLEFEST 2024 

Det er med stor glede og forventning vi åpner dørene til vår årlige Kulturskolefest, hvor vi hyller den fantastiske innsatsen til våre elever og lærere. Årets Kulturskolefest er den 15. i rekken. Helt siden 2010 har kulturskolen samlet alle sine elever til stormønstring i juni, og som alltid myldrer det av aktivitet på mange scener rundt om i hele byen!

Gjennom en rekke forestillinger, utstillinger og konserter vil vi ta dere med på en reise inn i kreativitetens verden, hvor hvert øyeblikk er en mulighet til å la seg inspirere og begeistre.


Kulturskolen i Trondheim ønsker velkommen til sitt årlige arrangement på Sverresborg, med nydelige arrangementer fra mange ulike blåseinstrumenter. Det vil strømme musikk fra hele museet, og fra scenen på Festplassen 


 Historien med Blåsernes dag startet 2.6. 2002. 

Da står det begynte det som "Seksjonskonsert på Sverresborg". Etter hvert ble begrepet “Blåserne på Sverresborg” før det fikk navnet “Blåsernes dag”, som det fortsatt heter i dag. Kjernegruppen elever som spiller konserter denne dagen er fra ungdomsskole og videregående. kl 12 og 14: Konsert på Hovedscenen. Kl 13-14 konsert i  Gramgården, Lo-kirka, Haltdalen kirke, Vikastua, Oppdalstunet, Rørosbakgårdene, Nytorvet, Gamle scene og Meråkertunet. Årets gjester: Parkour!


 

I samarbeid med Sverresborg, Trøndelag Folkemuseum.
 

Sist oppdatert: 05/31/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt