Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Lillehammer

"Blåtoner" - en julekonsert med A.K.Sørum, L.Bergerud & E.Nikolaisen

Overview

Lørdag 1.desember kl. 18.00 er det «Blåtoner» - en julekonsert med K.A. Sørum, L. Bergerud & E. Nikolaisen i Lillehammer kirke.

Knut Anders er artisten med den store stemmen og som vant Stjernekamp på NRK i 2016. Han har i etterkant av dette reist rundt på kulturhus og festivaler, og har etter 20 år fått en plass i den nasjonale bevissthet. Lewi har sluppet 2 soloalbum og 1 juleEP. Plata Mayday ble svært kritikerrost og ble listet på nasjonal radio i fjor. Han ble for alvor kjent for det norske folk, da han oversatte Fairytale of New York og fremførte denne på nasjonal TV. Elvira er en artist fra Moi med 4 soloalbum som alle har høstet svært god kritikk. Hun har hatt stor suksess med sitt samarbeid med Bjørn Eidsvåg og ble kjent for enda flere, da hun var med i Hver gang vi møtes på TV2.Disse 3 artistene har i år inngått et spennende samarbeid og turneen blir en større publikumssuksess for hvert år. De har høstet fantastiske kritikker for sine egne tolkninger av kjente julesanger samt nyskrevne låter. De ønsker å fortsette og gi publikum en julekonsert, hvor formidling av tekst og å skape høytidsstemning står i fokus.

Dørene åpnes kl.17:30 - Konsertstart ca. kl.18:00.
Varighet ca.75 min. uten pause.

  • Last Updated: 11.09.2018
  • Source: Kulturnett Oppland
Dates

lø. 1. desember 2018 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
"Blåtoner" - en julekonsert med A.K.Sørum, L.Bergerud & E.Nikolaisen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad