Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Vestre Toten

Blåtoner-Julekonsert m Knut Anders Sørum, Ingrid Olava & Lewi Bergerud

  • Kirkevegen 5, Raufoss
  • 958 14 646
  • 19. desember 2017 - 20. desember 2017
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Knut Anders Sørum er kjent for sine Prøysentolkninger, soul på Toten dialekt, å ha representert Norge i den internasjonale MGP-finalen, Sommerslagere på Gjøvik Gård og ikke for å snakke om seier i fjorårets Stjernekamp på NRK!

Ingrid Olava kjenner vi alle som singer/song writer og pianist. Hun har gitt ut tre soloalbum, og hun fikk Spelleman i 2010 som Årets kvinnelige artist. Hun har sunget og turnert med flere av våre største artister i Norge, b.l.a Sivert Høyem. Ingrid Olava er også kjent for sine roller i norsk film.

Lewi Bergerud satser nå som soloartist og har sluppet sitt andre soloalbum denne våren. Plata Mayday har blitt svært kritikerrost og begge singlene fra plata er nå listet på nasjonal radio.

Disse tre artistene har i år inngått et spennende samarbeid, hvor Ingrid tar over plassen etter Nora Jabri som har vært med de to tidligere årene.

Blåtoner har høstet fantastiske kritikker overalt. De ønsker å fortsette og gi publikum en "neppå" julekonsert, og velger blant sine personlige favoritter. Dørene åpnes kl.17:30 - Konsertstart ca. kl.18:00. Varighet ca 90 min. uten pause.  

  • Last Updated: 14.12.2017
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

tirs 19. desember 2017 20:30

ons 20. desember 2017 18:00

See All
Blåtoner-Julekonsert m Knut Anders Sørum, Ingrid Olava & Lewi Bergerud
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad