Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Black Debbath

Overview

BLACK DEBBATH returnerer til Rockeklubben i Porsgrunn - med norsk barsk metal på agendaen!

Det er bare Black Debbath som har den nødvendige autoritet i alle leirer til å ta dette nødvendige oppgjøret med samfunnsutviklingen. Med tungrockens kraft er de umulige å argumentere mot, da de vinner enhver krangel og diskusjon gjennom overdrevet volum, groove og samspill. Dette kommer klart til uttrykk på den nye plata hvor de blant annet går til frontalangrep på kongehuset med "Legg monarkiet ut på anbud", de påpeker behovet for "Etiske retningslinjer for tryllekunstnere og trollmenn", og de belyser rovdyrdebatten fra alle sider med "Hele Norge roper ulv!". 

Dermed er det endelig håp om at offentligheten igjen vil falle til ro, og at vi alle kan konsentrere oss om viktigere ting. Albumet ledsages av en landsomfattende turné som tar de innom Rockeklubben i Porsgrunn / Sort & Blå Scene lørdag 24/11, hvor de attpåtil gjør TO konserter, inkludert en med fri aldersgrense kl 16.00!

18 år leg plikt.

Dørene åpner 21.00
Black Debbath kl 23.00

 

  • Last Updated: 08.10.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 24. november 2018 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Black Debbath
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad