Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Rondane SEL

BLACK HOLE SUN - En hyllest til Chris Cornell

Overview

Nyheten om CHRIS CORNELLS plutselige død slo ned som en bombe våren 2017. Mannen, som regnes som en av de viktigste bidragsyterne til grungen som oppstod på 90-tallet, og som vokalist og låtskriver i SOUNDGARDEN og AUDIOSLAVE, skrev i løpet av sin karriere flere låter som i dag står igjen som lydsporet til en hel generasjon. Nå skal sangskatten han la igjen bli hedret på best tenkelige vis.

BLACK HOLE SUN – HYLLEST TIL CHRIS CORNELL er navnet på det akustiske showet som skal hylle en av de mest markante vokalistene verden har sett maken til. Vokalist MAURICE ADAMS, pianist GEIR BRATLAND, gitarist ESPEN WENSAAS og perkusjonist Martin Windstad , vil i løpet av en kveld formidle et utvalg låter fra CHRIS CORNELS diskografi, og har du en flanellskjorte liggende i skapet er dette kvelden å ta den fram igjen!

Jeg har vært fan av CHRIS CORNELL siden tidlig 90-tallet etter at jeg hørte «Jesus Christ Pose» og «Black Hole Sun» for første gang,kan vokalist MAURICE ADAMS fortelle. Det var noe med nerven i CORNELLS stemme som fanget meg og tok meg til en plass hvor tiden nesten stod stille. Senere fikk jeg også oppleve han live flere ganger, både under hans akustiske turné og som vokalist i SOUNDGARDEN, og begge disse opplevelsene står igjen som noen av mine beste konsertopplevelser.

MAURICE ADAMS ønsker å gjenskape magien han selv opplevde under sine møter med CHRIS CORNELL: "Jeg gleder meg veldig til å ta dette showet ut på veien, og jeg håper vi klarer å skape den samme varme og nære stemningen mens vi spiller gjennom et knippe låter fra diskografien til CHRIS CORNELL."

ESPEN WENSAAS ser fram til å hedre CHRIS CORNELL:"CHRIS CORNELL var en låtskriver og vokalist av ypperste kvalitet og jeg har nå «gjenoppdaget» låtene hans i forbindelse med disse konsertene. Nå har vi satt sammen en gjeng bestående av noen av landets fremste musikere for å gjengi musikken til CHRIS CORNELL – og et artigere prosjekt skal man lete lenge etter. Å få være en del av dette er rett og slett et privilegium og jeg gleder med til å vise dette frem for det norske folk." 

  • Last Updated: 03.01.2020
  • Source: Kulturnett Oppland
Dates

to. 20. februar 2020 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
BLACK HOLE SUN - En hyllest til Chris Cornell
Your Recently Viewed Pages