Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Bli kjent med fredagsbobler i Matbaren

Overview

Vi kjører smaking med bobler fredag i tiden etter jobb da etterspørselen på smakingene våre er stor! Gleder oss over stor interesse!
-
Vi bobler over...
Og det på fredag "etter jobb" - tiden! Kom og bli med oss på en "etter jobb"smaking i Matbaren - vi lover en deilig adspredelse i hverdagen med lystighet, moro og innføring i boblenes verden.  
Verdens produksjon og konsum av musserende vin har økt betydelig de siste årene. Den totale globale produksjonen av musserende vin anslås til å være om lag 2,15 milliarder flasker. Dette er 7% av all vinproduksjon og i løpet av de siste ti årene har produksjonen økt med 30%. Forbruket er også i endring: i dag drikker vi musserende vin mer regelmessig, ikke bare på fest.
I Norge drikker vi mest Italiensk musserende og i 2014 økte det totale salget på musserende med 14 prosent til 4,2 mill liter.
Tyskerne elsker bobler. De drikker mer musserende vin enn noen annen nasjonalitet i verden.
Frankrike produserer 20% av verdens bobler. Italia er den nest største produsenten med 18%, Tyskland er tredje med 15%, etterfulgt av Spania og Russland hver med 10% av verdensproduksjonen.
Denne ettermiddagen skal vi smake digge bobler i forskjellige kategorier! Prosecco, Cava, PetNat, Cremant og Champagne!


Kom og bli kjent med bobler!

  • Last Updated: 28.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 4. februar 2022 16:30 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bli kjent med fredagsbobler i Matbaren
Your Recently Viewed Pages