Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Bli kjent med ost og vin i KOMBO 14. april i matbaren

Overview

OST og VIN i KOMBO!


Vin er en god følgesvenn til ost, men kan OG skape problemer!
Som en hovedregel kan vi si at ost ikke er veldig glad i viner med mye tanniner og dermed bør man styre unna store kraftige røde med eik. Røde lette varianter med god syre passer bedre og da gjerne viner på druene som Barbera, Pinot Noir og Gamay. Hvite viner er enklere å kombinere til ost da de ikke innehar tanniner. Vi søker gjerne viner med god frukt og mineralske toner, høy syre og i noen tilfeller kan det være godt med noe sødme. Søte viner er noe som er enkelt å sette til blåskimmeloster da sødmen møter saltet og ender i en fin fin balanse uten å ta livet av aromabilde på osten og vinen. Opprinnelse er også ofte en "trygg" måte å kombinere ost og vin på.
I kveld vil vi smake oss gjennom flere ostefamilier og i kombinasjon med ulike viner. Vi smaker 8 forskjellige oster og 6 forskjellige viner - litt på kryss og tvers.


Kom og bli kjent med ost og vin i KOMBO!

  • Last Updated: 24.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 14. april 2023 16:30 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bli kjent med ost og vin i KOMBO 14. april i matbaren
Your Recently Viewed Pages