Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

BLIKK

Overview

En ungdomsforestilling om blikking, skjult mobbing og jentevold.

Hva skjer når mobbingen er skjult? Når noen ser stygt på deg, igjen og igjen og igjen, når ingen ser det? Hva skjer når det går for langt og vennegjengen brytes opp? Hva skjer hvis en video lekkes og noen til slutt slår?  

Å bli utsatt for «blikking» kan oppleves som truende, mobbende og utestengende og kan raskt danne grunnlag for større konflikter. Og når snille piker endrer seg til krigere uten hemninger kan konflikten vokse seg helt ut av kontroll …  

BLIKK er en forestilling for ungdom og unge voksne som tar blikking, mobbing, jentegjenger og vold til scenen. Det er kun jenter som medvirker på scenen i dette eksplosive og dramatiske stykket som treffer publikum rett i magen. Den norsk-tyrkiske regissøren Mine Nilay Yalcin har gjennom sitt arbeid med blant annet gateteater vært opptatt av tilgjengelighet, mangfold og representasjon i scenekunsten. 

«Med troverdigheten og stilsikkerheten skuespillerne viser, sammen med all in-mentaliteten i sceneuttrykket, er sjansene store for at den treffer blink hos alle som gjennomgår et helvete på ungdomsskolen.»  – PERISKOP

Foto: Maren Moen Blomstereng

Informasjon

​Vi gjør oppmerksom på at forestillingen inneholder grovt språk og fremstillinger av vold.

  • Last Updated: 22.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

ti. 6. juni 2023 18:00 19:05

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
BLIKK
Your Recently Viewed Pages