Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Blodhemn 20-årsjubileum + special guests: Nifrost + Skuld || Hulen

Mer info

CC: 200/250
ID: 18
----------------------------


BLODHEMN - 20årsjubileum
Blodhemn har siden 2004 sluppet fire fullengdere, en EP og spilt flusst med konserter i både inn og utland. Tjue år med hardtslående, thrashy svartmetall skal markeres med konsert på Hulen denne
kvelden. Bandet vil benytte anledningen til å blåse støv av eldre låter og å fremføre låter som aldri er spilt live før.


Special guests: NIFROST
Nifrost blei stifta i 2005 og er frå Jølster i gamle Sogn og Fjordane. Nifrost fann over åra sin eigen unike lyd og identitet, men har framleis i seg røtene frå musikken i nærområda til Jølster. Nifrost kombinerar svartmetall-inspirerte riff med folkemusikk, skrik og korsong.
Med tre utgitte album under beltet; Motvind (2016), Blykrone (2019) og Orkja (2021), ser Nifrost fram til å dele ny musikk i tida som kjem.


SKULD
Skuld er eit nyoppstarta bergensbasert band som spelar melankolsk, introspektiv, dvelende blackgaze. Skuld består av musikarar som dei siste åra har spelt i bandene Taake, Nifrost, Blodhemn, Drittmaskin og Vinterbris. Konserten på Hulen 14. September vert Skuld sin første konsert nokon gong.

Sist oppdatert: 07/20/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt