VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark PORSGRUNN

BLOMST + Ramonas Tea Party. NY DATO!

  • Sort & Blå Scene , Jernbanegt 2, Porsgrunn
  • 12. februar 2022 - 13. februar 2022
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

BLOMST til RiP!

NY DATO - kjøpte billetter gjelder på ny dato.

I mars 2019 kom andreskiva «Blomst IL», en rett-fra-levra statusoppdatering fra midten av 20-åra som flere vil kjenne seg igjen i. Låtene er levert med en stor dose garasjepunk-energi og dønn ærlige tekster på norsk, fremført av et band som «griper tak i deg fra første riff» og med «en av Norges beste rockevokalister» bak mikrofonen. Med andre ord: fremtiden av norsk rock er i de beste hender med band som Blomst.

I Blomst IL stilles ingen krav til talent, da sporten er selve livet og ingen er helt klar over hva som er reglene. Vi vet ikke hvordan, men med en god lagånd har vi tro på seier. Det oppfordres til offensivt spill mot normer og regler som forsøker å holde oss tilbake. Vi har hatt en dårlig sesong, men sammen er vi sterke. Det er på tide å reise seg fra benken, bli med på laget, og vinn ditt livs største kamp!

Trondheimsbandet, som ble Osloband, leverer en ekte statusoppdatering fra midten av 20-årene. Tekstene tar tak i temaer som kroppspress, kjærlighet, flinke piker og sorg. Ida Dorthea Horpestad, og resten av Blomst byr på et unikt og ærlig innblikk i hva som foregår bak smilet til en ung voksen. «Teppet falt da jeg traff midten av 20-åra. Det er så mye penger og makt å hente på å overbevise andre om at de ikke er nok. Det provoserer meg sterkt. Vi skjuler oss bak et glansbilde av et plaster. Her er det bare å rive av, og la det stå til.» - Ida Dorthea Horpestad

BLOMST er:
Ida Dorthea Horpestad | Lasse Febakke
Christopher Robin Omdahl | Teodor Andersen

Vi har sett BLOMST på Folque i Skien og på Krøsset i Oslo i høst, og herreminhatt for en energi og spilleglede de utstråler! Konsertene er reinspikka feststemning, smil og pur glede fra start til slutt, og kan innebære et spontant sjakkparti på lavt nivå underveis, akkurat slik vi elsker det.

18 år leg plikt.

Dørene åpner kl 20.00
Ramonas Tea Party kl 21.00
BLOMST kl 22.00

  • Last Updated: 20.05.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 12. februar 2022 20:00 2:00

sø. 13. februar 2022 20:00 2:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
BLOMST + Ramonas Tea Party. NY DATO!
Your Recently Viewed Pages