Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Blomst

Overview

Se Blomst på T2 5. mars. Armheving, burpees og sit-ups er gjort. Tiden er brukt godt og ventingen er over. Nå skal kula bli svingt og kjeglene få svi.

Sportsbaren er åpen og glasset er fult. Blomst IL er klare for kamp, og det skal lukte mer svette og tigerbalsam enn noen gang. Det blir servert lave skuldre og høye kneløft, hvor du er en spiller på lik linje med Blomst. Sammen er vi sterke, og nye rekorder skal nås. Blomst har spilt inn et rykende ferskt album som snart er klar for verden og veven.

Etter lang tid sammen med produsent Morten Øby i Taakeheimen Lydrike, er de spente på å vise fram et nytt og annerledes album. Hvor tekstene gir et ærlig bilde av en hverdag hvor det å stå på gir deg noe, men kanskje ikke nok. En hverdag hvor man så gjerne vil, men ikke alltid kan. En hverdag som er litt annerledes, men likevel ikke. Ida Dorthea Horpestad sammen med resten av Blomst tar deg med på en reise gjennom livets rariteter og barnsligheter, til livets normaliteter og ensomheter.

Dørene åpner kl. 20.00 Konsertstart kl. 21.00 ID: 18

  • Last Updated: 01.12.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

lø. 5. mars 2022 20:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Blomst
Your Recently Viewed Pages