Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Jotunheimen Skjåk

Blues Over Tregrensa

  • Grotli Høyfjellshotell, Grotli
  • +47 61217474
  • 5. oktober 2018 - 7. oktober 2018
  • (3 Upcoming Dates)
Overview

Blues-weekend på høyfjellet med utvalgte musikalske godbiter fra bluesverden. Starter fredagkveld med bluesbuffèt kl. 19.00 og varer til søndagsmorgen. Les mer her.

Årets høydepunkt er gjenforeningsopptreden med Hans Bollandsås Jumpin` Jerry Show. Bollandsås er blant annet kjent som vinner av X factor i 2010.

Hans Bollandsås voc, git
Arnstein Solem sax
Daniel Trustrup Røssing piano 
Håvard Sterten trommer
Morten Eggen bass

Showet byr på et gjennsyn med repertoaret til Jumpin' Jerry & the blue healers.
Bandet var sterkt inspirert av 50 og 60-talls blues, jazz og rockabilly. De turnerte Norge i ca 5 år, blandt annet som Union bluesband .

The Rocket Squad er et rock & roll-band med sterk inspirasjon fra Amerika og det glade 50-tall – boogie woogie, jump & jive, swing og rock & roll i ordets rette forstand.

Fra The Rocket Squad kommer frekke gitarlicks, en rytmeseksjon som er stødigere enn et lokomotiv, bassganger som virkelig trøkker i bringa, og som en siste prikk over i-en; en syngende pianist som trakterer tangentene helt i henhold til Jerry Lee’s opptrådte sti. Bandet har et knippe egenproduserte låter, i tillegg til en rekke kjente og mindre kjente låter som vil få rockefoten i gang til alle og enhver.Martin Wangen – Vokal og tangenter
Paul Hennessy – Gitar
Petter Skoglund – Trommer
Ole Evensen – Kontrabass

Erik Harstad & The Buzzbrothers:Bandet som har holdt det gående siden 90-tallet har hentet inspirasjon fra klassisk amerikansk blues fra 50- og 60-tallet.Et mer moderne uttrykk har ført til en egen tvist på musikken. Kvartetten framfører en blanding av eget materiale og coverlåter.Erik Harstad (gitar og vokal) har gjort seg bemerket i det norske bluesmiljøet i en årrekke. Han har spilt med en rekke kjente artister, men har i de siste årene frontet egne bandprosjekter. Han er også kåret til årets musikkformidler i Ringsaker. Bjørn Thomassen (bass og vokal) er en av de originale medlemmene av bandet og har lang erfaring.Jon Reidar Furulund (trommer) har lang erfaring fra forskjellige band. Alle er lokale musikere.Erik Harstad er Norges best bevarte hemmelighet bortsett fra for den innerste kretsen i bluesen. Erik er en fantastisk gitarist og en habil sanger. Med seg på scenen har han Buzz Brothers som er et meget habilt knippe med musikere. Til sammen svinger dette skikkelig!

Nidaros Blueskompani: Det Trondheimsbaserte bluesbandet Nidaros Blueskompani består av opptil flere dyktige musikere som tilsammen har lang fartstid innen trøndersk og norsk musikkliv. Musikken er boogiewoogie basert og er lett, fin og svingende. Dagens bestning er: Geir Engen Hansen på vokal, Hans Jørgen Gerhardsen på gitarer, Morten Eggen på bass, Karsten Skarphol på piano og Arne Skognes på trommer.

  • Last Updated: 09.08.2018
  • Source: Kulturnett Oppland
Dates

fre 5. oktober 2018 19:00

lør 6. oktober 2018

søn 7. oktober 2018

See All
Blues Over Tregrensa
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad