Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Halden

Bobler med Dora og Bjørg Thorallsdottir

Overview

Et humoristisk, inspirerende og livgivende underholdningsforedrag om å tørre å ta hele deg i bruk - på Brygga Kultursal Halden

 

- Slutt å be om unnskyldning for at du er du. Ta plass. Synes. Lev DITT liv.

 

Med mange eksempler fra eget, levd liv forteller søstrene om sine hindringer, oppturer og nedturer. Dora bidrar med verktøy til hvordan få mer tro på deg selv (det er tross alt jobben hennes som relasjonsterapeut), og gjør det med humor (for hun er litt artig også, som standup komiker), mens Bjørg pøser på med fantastiske bilder (hun er jo en av Norges mest populære kunstnere) og har fokus på å inspirere til å vekke motet i deg, for å leve ut drømmene dine og ta den plassen du er ment til å ta. Hva skal du med en blek, hyssingfarget utgave av deg selv? Vis fargene dine!

 

Velkommen til slags foredrags-show med to damer som overhodet ikke tar seg selv høytidelig. Få tips, verktøy og inspirasjon. Og le masse. Sitt tilbake i stolen og nyt.

 

Dora Thorhallsdottir (44)
Relasjonsterapeut og gründer av Relasjonssenteret. I tillegg til å være 
standupkomiker. For tiden er hun aktuell med braksuksessen «Familiegreier» som har gått på Latter siden januar 2017. To barn på 12 og 10.
 
Bjørg Thorhallsdottir (43)
Kunstner, gründer og skaperen av Hjertefred. Skrevet flere bøker, selger svært mange bilder og har stort sett ca hundre prosjekter på gang. En sønn på 15.
 
Showet begynner kl 18 og varer til kl 21 inkludert pause med salg av bøker.

 

  • Last Updated: 30.04.2018
  • Source: Halden Turist
Dates

søn 9. september 2018 18:00 21:00

See All
Bobler med Dora og Bjørg Thorallsdottir
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad