Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre Ålesund

Bobler

Overview

PUCK FERFECT - HELT NYTT SHOW!

Bobler-show er noe helt utenom det vanlige. Det er en blanding av foredrag om hvordan få det bedre og hvordan øke egenkjærligheten. Det er historier, det er nydelige sanger med Cecilia Vennersten, som også byr på seg selv og sine dyrkjøpte erfaringer. Og det er standup om det å bli eldre; de komiske sidene ved å begynne å dra på åra. Vi lover at du kommer til å bli rørt og inspirert. Du kommer til å le og i tillegg få med deg noen verktøy når livet kjennes ganske trått. I det hele tatt er dette en god blanding av gullkorn og tøys, en skikkelig feelgood kveld!

Dora Thorhallsdottir (45) - EQ-terapeut og grunnlegger av EQ Institute. I tillegg til at hun er foredragsholder og standupkomiker. To barn på 13 og 11.

Bjørg Thorhallsdottir (44) - Kunstner, gründer og skaperen av Hjertefred. Skrevet flere bøker, selger svært mange bilder og har stort sett ca hundre prosjekter på gang. En sønn på 16.

Cecilia Vennersten (49) - Svensk sanger som slo gjennom med «Det vackraste» i 1995. Har siden da sunget over hele verden, mye i Norge også. Har to sønner på 12 og 17 år.

Showet begynner kl 19 og varer i 1,5 time.
Det vil være mulig å kjøpe den nye boken vår «Hverdagsbobler» signert og til redusert pris etter showet.

 

  • Last Updated: 30.08.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 18. oktober 2019 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bobler
Your Recently Viewed Pages