Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Boblershow

Mer info

Om Boblershow
Denne forestillingen er en salig blanding av standup, sang, dans, foredrag og gode historier. Det blir rett og slett fest, fjas, alvor, og ikke minst nyttige læring!

Vi vil komme med konkrete tips om hvordan du kan få det bedre med deg selv og hvordan få mer glede i livet. Søstrene Thorhallsdottir deler interessante og morsomme historier og Tore Petterson kommer til å synge og fortelle nært og personlig om sine dyrekjøpte erfaringer i livet. Temaer i standup-delen blir om forskjellen mellom den kvinske og mannske ordboka, og hvordan vi knoter og roter i våre relasjoner. Vi lover at du kommer til å bli rørt, inspirert og ikke minst le -masse! Ønsker du at det bobler og bruser litt mer i blodet ditt?

Da er du så hjertelig velkommen på Boblershow!
// Showet har en pause på 20 minutter.

Dora Thorhallsdottir (50)
Standup-komiker med tre soloforestillinger bak seg, den siste, "Overganger" ble spilt over hele landet i 2,5 år.  Hun er også forfatter, etterspurt foredragsholder (om relasjoner), EQ-terapeut, samt styreleder og grunnlegger av EQ Institute. I tillegg til å være programleder i podcastene Relasjonspodden og Hetebølgen (om overgangsalderen). 

Bjørg Thorhallsdottir (49)
Populær kunstner med en haug av separatutstillinger de siste 20 årene, gründer, hun kom på andre plass i Farmen 2024 og er skaperen av Hjertefred. Bjørg har også illustrert og skrevet mange bøker, den nyeste er heter "Bjørgs Glede og Fryd". Hun står også bak Lykkebobler (cava) og Gintastic (gin). Og ikke minst: Destinasjon Glede (et års kursløp for å få mer glede i livet).

Tore Petterson (45)
Kanskje mest kjent som tv-titter på Nrk`s SOFA, som bonde i første Farmen Kjendis på tv2, eller som dansedommer i fem sesonger på Skal vi Danse. Han har også en lang karriere bak seg som jazzsanger og 16 år på scenen som komiker.Tore er også EQ-terapeut, og har de siste 8 årene reist land og strand rundt som en svært ettertraktet foredragsholder.

Sist oppdatert: 06/14/2024

Kilde: Kulturnett Oppland

Sider du nylig har besøkt