Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Bokassa // Ekstrakonsert

  • Kvitsøygaten 25, Stavanger
  • +47 51530595
  • 19. november 2021
  •  /  18:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Powertrioen Bokassa forener flere av rockens undersjangere til sin egen unike "stonerpunk". Bandet har gitt ut to kritikerroste album, flere EPer og spilt på flere av Norges største festivaler (Øya, Malakoff, Stavernfestivalen) og over hele landet.

EKSTRAKONSERT!!!
På grunn av stor etterspørsel av billetter setter vi opp en ekstrakonsert med Bokassa. NB!! Skulle det bli lettelser i restriksjonene vil denne ekstrakonserten bli slått sammen med hovedkonserten som starter kl.21:00.
Powertrioen Bokassa forener flere av rockens undersjangere til sin egen unike "stonerpunk". Bandet har gitt ut to kritikerroste album, flere EPer og spilt på flere av Norges største festivaler (Øya, Malakoff, Stavernfestivalen) og over hele landet. Den selvutgitte debutplaten "Divide & Conquer" ble kåret til et av 2017s beste debutalbum av ærverdige Metal Hammer UK og et av det siste tiårs beste norske album av Gaffa. I 2019 spilte bandet support for Metallica, sammen med Ghost, på deres "Worldwired"-turné, tett fulgt av egen Europaturné senere på året og Spellemannsnominasjon året etter. I fjor signerte bandet med det østerriske storselskapet Napalm Records (Monster Magnet, Andrew W.K, W.A.S.P) for et kommende tredjealbum.
COVID-19
Dette er et arrangement som skjer under Covid-19 situasjonen. Vi ber derfor alle publikummere om å ta hensyn til hverandre og reglene som er satt av myndighetene og på Tou. 
På grunn av publikumsrestriksjoner vil det kun være et begrenset antall billetter tilgjengelige til arrangementene på Tou. Vi ber publikum om å holde seg hjemme dersom de kjenner symptomer på Corona-smitte.
Følg gjeldende smittevernsregler - www.helsenorge.no/koronavirus

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 19. november 2021 18:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bokassa // Ekstrakonsert
Your Recently Viewed Pages