VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland KARMØY

Bokassa - Ovenpaa

  • Ovenpaa Kopervik, Havnegata 4, Kopervik
  • +47 45952496
  • 20. november 2021
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Powertrioen Bokassa fusjonerer riffene og "grooven" fra stonerrocken med energien og aggressiviteten til punk, rock og hardcore, til sin egen unike "stonerpunk". Debutplaten "Divide & Conquer" ble belønnet med strålende anmeldelser over hele verden og kom med på britiske Metal Hammer sin liste over 2017s beste debutplater og Gaffa sin liste over tiårets beste norske plater. Noe som igjen fanget oppmerksomheten til Metallica-trommeslager Lars Ulrich som kalte bandet "My favourite new band" og "Insanely fucking cool". Dette gjorde at Bokassa ble håndplukket som supportband for Metallica, på deres "Worldwired"-turné i 2019, til å spille på noen av verdens største stadioner. Oppfølgeren "Crimson Riders" fortsatte i samme stil med terningkast 5 i både Aftenposten og Dagsavisen, samt 8/10 i Metal Hammer UK og Close Up Magazine og 4/5 i ærverdige Kerrang. Bandet har rykte på seg for å være et forrykende liveband og utenom stadioner har stonerpunkerne tidligere spilt på bla. Øyafestivalen, Pstereo-festivalen, Malakoff, By-Larm og Stavernfestivalen til strålende kritikker fra anmelderne. I 2020 slapp powertrioen en EP med materiale fra livesession de gjorde for BBC Radio 1 i Maida Vaile studio, ble nominert til Spellemann som «Årets gjennombrudd» og signerte i desember platekontrakt med legendariske Napalm Records for en kommende tredjeplate.

Restriksjoner;
18 År.

Vergeskjema benyttes når verge tar ansvar for person(er) under 18 år på arrangement med alkoholservering, der 18 års aldersgrense gjelder.
Skjemaet skal fylles ut av verge, og medbringes til arrangement.Skal også sendes på mail til johnnyangelund@gmail.com for godkjennelse.
Verge skal ikke nyte alkohol/rusmidler før eller under arrangement.
Verge skal være minimum 28 år.
Verge må selv være tilstede under arrangement, og billett må være kjøpt på forhånd.
Minstealder i følge med verge er 15 år.
Verge kan ha ansvar for 2 personer under 18 år.

Ansvarsfraskrivelse;
Billetter refunderes kun ved avlyst konsert.Dato kan flyttes i forhold til restriksjoner rundt covid19 osv

  • Last Updated: 14.05.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 20. november 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bokassa - Ovenpaa
Your Recently Viewed Pages