Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik

Bokbad: Heidi Sævareid

Overview

I sin egen blogg kaller Heidi Sævareid seg for "Brageprisens Leonardo DiCaprio", i den forstand at hun har blitt nominert til Brageprisen igjen og igjen og fortsatt ikke fått prisen. Med et smil, så klart!

Sævareid er tross alt faktisk en prisvinnende forfatter (Kulturdepartementes debutantpris, Riksmålsforundets barne- og ungdomspris), i tillegg til at hun både er oversetter og kritiker, og tidligere forlagsredaktør.

En fellesnevner for romanene hennes kan være at de handler om noe urovekkende og ubehagelig.

Debutromanen hennes var Spranget fra 2013, hvor hun brukte sine egne erfaringer fra ungdomsmiljøet i Filadelfia-menigheten i Kristiansand. I Slipp hold (2015) testet hun ut suspension - og likte det - for å kunne skrive om det i romanen. Hun begynte også med kampsporten Krav Maga for å kunne skrive om det i romanen Slagside (2016).
Hennes siste roman for ungdom, Bruddlinjer fra 2017, handler om Glastonbury-festivalen og tarotkort. Om hun også har testet ut miljøet i denne boken er kanskje en av tingene vi finner ut denne lørdagen, når hun bokbades av bibliotekets Siri Lindstad.

Lydhør er bibliotekets lørdagssatsning for barn og unge. Lørdager kl. 12.00 kan dere møte forfattere, illustratører og andre mennesker som jobber med bøker. Arrangementene er gratis!

Arrangementsrekken er en del av Bokåret 2019, og er støttet av midler fra Nasjonalbiblioteket.

  • Last Updated: 06.02.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

lø. 23. mars 2019 12:00 13:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bokbad: Heidi Sævareid
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad