Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hamar Ringsaker

Bokkveld på Brumunddal bibliotek

  • Buttekvernvegen 3, Brumunddal
  • +47 62336480
  • 24. november 2019
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Levi Henriksen samtaler med Berger J. Hareide om sin nyeste bok «Så langt hjemmefra, så nær der jeg bor». Kjartan Brügger Bjånesøy har skrevet boka «Kjære pappa. Vi er andre menn no» og vil presentere den. Marta Norheim presenterer et utvalg av årets bøker.

Levi Henriksen (f. 1964) debuterte i 2002 med novellesamlingen Feber. I 2004 fikk han Bokhandlerprisen for romanen "Snø vil falle over snø som har falt". I 2018 ble han tildelt Vidar Sandbeck-prisen for sitt forfatterskap. I årets bok, "Så langt hjemmefra, så nær der jeg bor", handler det om familie, og aller mest om menn. Levi Henriksen er også sanger og låtskriver.

Kjartan Brügger Bjånesøy er en norsk journalist og forfatter. Han har tidligere skrevet bøkene "Raymond Kvisvik" og "Komlelandet". I år kom boka "Kjære pappa. Vi er andre menn no", som handler om hans egen far og hva det gjør med oss å se våre egne foreldre bli gamle og skrøpelige.

Marta Norheim har i flere år arbeidet med litteraturprogram i NRK radio, blant annet Boktilsynet og Kulturnytt. Hun er kåret til «Årets litteraturkritikar» og har gitt ut flere bøker.

Berger J. Hareide har bakgrunn fra skolepsykologien og høgskolesystemet og er tidligere leder av Samlivssenteret på Modum Bad.

  • Last Updated: 06.11.2019
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

sø. 24. november 2019 18:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bokkveld på Brumunddal bibliotek
Your Recently Viewed Pages