Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Ål kulturhus

Bokmessa i Hallingdal 2016

  • Ål Kulturhus, Myren 40, Ål
  • +47 93843000
  • 19. november 2016 - 19. november 2016
  •  /  12:00 to 16:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Biblioteka i Hallingdal i samarbeid med Norli Ål ynskjer velkomen til årets bokgilde i Ål kulturhus, der forfattarar av lokalt og nasjonalt format kjem for å møte lesarane sine og presentere nye bøker. På boktorget kan du handle harde julegåver, slå av ein prat med forfattarane og få signert bøker. Thon Hotel serverer varmrettar, kaker og kaffi i kulturhuskaféen heile dagen.


Helene Uri er hovudgjest på årets bokmesse med samlivsromanen «Hålke». Programmet byr også på møte med skogsarbeidaren og lyrikaren Terje Tørrisplass, humoristen og kulturisten Hallgrim Berg og NRK-journalisten Anne Lognvik, som har ført biografien om folkedraktforskaren Aagot Noss i pennen.

Bergljot Kaslegard er for fyrste gong ute med ei ungdomsbok og blir bokbada av ingen ringare enn Helene Uri. Elles kan du bli med på ei reise med Siri Thorson til Libanon, høyre lokale bøker bli presenterte på 5 minutt eller følgje Ålhytta si unike historie gjennom 50 år.

Det blir eige barneprogram med gratis inngang for barn. Vaksne får inngang med gjennomgangsbilletten til bokmessa. Opplevelsesfabrikken Experia spelar teaterstykket «Den vesle bygda som glømte at det var jul», basert på Alf Prøysen si kjende forteljing.
Inger Marie Lien Rust inviterer barn og vaksne til songstunder med songar frå den nye boka "Vil du vera venen min".

Vel møtt til ein triveleg bokdag for både store og små!

Billattar 150,-
Gratis for barn

  • Last Updated: 17.10.2016
  • Source: Hallingdal Reiseliv
Dates
lørdag 19. november 2016

See All
Click to activate
Ål, Norway
The latitude and longitude
60° 37' 47" N / 8° 33' 41" E
Bokmessa i Hallingdal 2016
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad