VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Bowie-samtale: Ziggy Stardust kom aldri til Norge

Overview

Torgrim Eggen og Tom H Kristensen i samtale med Jan Inge Reilstad om hva slags innvirkning David Bowie hadde på norsk ungdom og at Ziggy Stardust kom aldri til Norge.

Torgrim Eggen og Tom H Kristensen i samtale med Jan Inge Reilstad om hva slags innvirkning David Bowie hadde på norsk ungdom og at Ziggy Stardust kom aldri til Norge.

Det er vanskelig å forstå den enorme innflytelsen Bowie hadde på musikkverden på 1970-tallet. Er han den største? Men hva slags innvirkning hadde David Bowie egentlig på norsk ungdom, Ziggy kom jo aldri til Norge? Rolan Zowie & co har laget tidenes vakreste fanzine på 400 sider i stive permer. Denne siste Bowie-antologien på norsk viser oss Bowies verk og karriere med norske øyne og med 25 norske penner over 50 år. Møt Norges ypperste Bowie-ekspert, Torgrim Eggen, og redaktør Tom H Kristensen i samtale med festivalsjef Jan Inge Reilstad (som også bidrar til boka).

PS! Alle arrangementene tar ca 50 min. Det er Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening som er arrangør, i samarbeid med KÅKÅ kverulantkatedralen og Sølvberget bibliotek og kulturhus. Medlemmer i NFFO slipper inn til halv pris, men må bestille plass. Redaksjon består av festivalsjef Jan Inge Reilstad og programansvarlig på Sølvberget, Linn Tønnesen.

STAVANGER SAKPROSAFESTIVAL
Lørdag 8. mai kl 11.00 - 20.00.

ARRANGØR: NFFO, KÅKÅ kverulantkatedralen og SØLVBERGET bibliotek- og kulturhus.
Alle billetter må være registrert med navn på person som skal delta på arrangementet. Dette for å kunne sikre rask smittesporing om dette skulle bli nødvendig. 

  • Last Updated: 02.02.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 8. mai 2021 18:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bowie-samtale: Ziggy Stardust kom aldri til Norge
Your Recently Viewed Pages