Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Ullensaker

Boxism - Danseforestilling

Overview

En eksplosiv danseforestilling om å bryte menneskeskapte grenser. "Boxism" forener noen av Norges fremste dansere innen hiphop, samtidsdans, break og jazz. Hvilken sjanger eller "boks" kan denne forestillingen da plasseres i? Produsent/koreograf: Cathrine Michelet.

Hvorfor har vi så ofte behov for å sette merkelapper på hverandre og sette hverandre i bås?  

Boxism er full av energi og eksplosivitet. Seks dansere møtes med bakgrunn i ulike dansesjangre.  Målet er utforsking av krysningspunktene mellom de ulike uttrykkene. Visjonen er en forestilling som bryter med gitte konvensjoner om form og innhold i dans; en forestilling som ikke kan plasseres i noen spesifikk sjanger («boks”).

Hva er det i oss som gjør det så lett å møte annerledeshet med skepsis? – Is it time to break the box?      "Boxism" løfter frem verdier som likeverd, toleranse og åpenhet, basert på et sterkt ønske om å bidra til økt aksept og et mer "open minded" samfunn. Kunst og kultur kan fungere som brobygger mellom ulike mennesker og ulike oppfatninger.

Forestillingens produsent og kunstnerisk ansvarlig/koreograf er Catherine Michelet. Navid Rezvani er kunstnerisk medansvarlig. Forestillingens dansere er Henriette Hamli, Marikken Heitkøtter Bratlie, Daniel Sarr, Jon Filip Fahlstrøm, Eivind Linn og Catherine Michelet. Navid Rezvani medvirker i forestillingen som skuespiller. Teamet består for øvrig av: Ola Bråten – scenografi og lysdesign, Bernt Karsten Sannerud – lyddesign, Oda Radoor – tekst og dramaturgi og Signe Vasshus – kostymekonsulent. Forestillingen er støttet av Kulturrådet, Fond for utøvende kunstnere og Fritt Ord, og co-produsert av Bærum Kulturhus - Regionalt kompetansesenter for dans. 

Varighet: 60 min.
Passer for voksne, ungdom og barn over 12 år

  • Last Updated: 27.05.2019
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

to. 12. september 2019 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Boxism - Danseforestilling
Your Recently Viewed Pages