Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

BRAND av Henrik Ibsen, Borgestad kirke

Overview

Suksessen er tilbake! Teater Ibsen har fått en rekke henvendelser fra hele landet om vi ikke skal spille flere forestillinger av Brand - og nå skjer det!

Storslått stykke Brand er et av Henrik Ibsens aller største dramaer, i dobbel betydning. Stykket er like storslått som Peer Gynt, like banebrytende som Et Dukkehjem, like foruroligende som Lille Eyolf, og like hjerteskjærende som Vildanden. Men ikke noe annet Ibsendrama er like monumentalt, hardtslående hensynsløst, og tolket på så mange ulike måter.

Idealist eller fundmentalist? Skal vi forstå Brand som en idealist, eller som en fundamentalist? Er han forblindet i sin tro, eller skal han vise oss den rette vei? Og hvorfor hevder Ibsen at "Brand er meg selv i mine beste stunder", når Brands handlinger fører med seg så mye lidelse?

Spilles kun i kirker I Teater Ibsens oppsetning flytter vi dramaets tro, tvil og makt inn i kirkerommet. Vi lar presten Brand virke som prest, på ordentlig. Forestillingene blir utelukkende spilt i kirker, og en av Europas aller beste organister, Kåre Nordstoga, tonesetter forestillingen.

Det loves en magisk kveld!

  • Last Updated: 13.12.2017
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fre 2. februar 2018 19:00

See All
BRAND av Henrik Ibsen, Borgestad kirke
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad