Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Bamble kirke

BRAND av Henrik Ibsen

Overview

Evig eies kun det tapte!

I år er det 150 år siden Henrik Ibsen utgav Brand. Historien om den unge presten har opprørt og forundret publikum like lenge. Skal vi forstå Brand som en idealist, eller som en fundamentalist? Er han forblindet i sin tro, eller skal han vise oss den rette vei? Og hvorfor hevder Ibsen at "Brand er meg selv i mine beste stunder", når Brands handlinger fører med seg så mye lidelse?

Brand er et av Henrik Ibsens aller største dramaer, i dobbel betydning. Stykket er like storslått som Peer Gynt, like banebrytende som Et Dukkehjem, like foruroligende som Lille Eyolf, og like hjerteskjærende som Vildanden. Men ikke noe annet Ibsendrama er like monumentalt, hardtslående hensynsløst, og tolket på så mange ulike måter.

I Teater Ibsens oppsetning flytter vi dramaets tro, tvil og makt inn i kirkerommet. Vi lar presten Brand virke som prest, på ordentlig. Forestillingene blir utelukkende spilt i kirker, og en av Europas aller beste organister, Kåre Nordstoga, tonesetter forestillingen.

Kostymedesign: Gjøril Bjercke Sæther

Det loves en magisk kveld! 

Billetter kan kjøpes på: www.teateribsen.no eller bestilles/kjøpes i billettlukas åpningstid hos Teater Ibsen på Klosterøya, eller ring ring tlf 35 90 50 40.

Det blir også dørsalg den sisten timen før forestillingen starter (forutsatt at det ikke er utsolgt).


 

  • Last Updated: 20.10.2016
  • Source: VisitGrenland AS
Dates
mandag 31. oktober 2016

See All
Click to activate
Stathelle, Norway
The latitude and longitude
59° 0' 33" N / 9° 39' 52" E
BRAND av Henrik Ibsen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad