Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

BrassVors Siddis Brass: The Big Shake-Up

Overview

Siddis Brass er stolte av å kunne lansere årets artister til BrassVors i Zetlitz: The Big Shake-Up! The Big Shake-Up består av førsteklasses britiske jazzmusikere som fremfører sin egen miks av soul, funk og jazz.

Siddis Brass er stolte av å kunne lansere årets artister til BrassVors i Zetlitz: The Big Shake-Up!
The Big Shake-Up består av førsteklasses britiske jazzmusikere som fremfører sin egen miks av soul, funk og jazz. Flere i bandet har bakgrunn i brassbandbevegelsen, og tar messingtradisjonen til nye høyder med «tighte» arrangementer, egne komposisjoner og forrykende improvisasjoner.
Velkommen til ekte klubbstemning i Zetlitz, der du for første gang på lenge kan nyte en livekonsert sammen med gamle og nye kjente! Forsyn deg i baren og løsne på snippen etter en lang dag i konkurransemodus før vi mot slutten av konserten får resultatene fra årets Siddis Brass. En perfekt avslutning, så sikre deg billett nå.
Få en smakebit på The Big Shake-Up her.
18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema og gyldig legitimasjon medtas på konserten.
For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no
VARIGHET
1 times konsert etterfulgt av en premieutdeling. Slutt ca. kl. 22.00.
ARRANGØR
Siddis Brass

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 6. november 2021 20:30 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
BrassVors Siddis Brass: The Big Shake-Up
Your Recently Viewed Pages