Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Bremer/McCoy

Overview

Pianist Morten McCoy og bassist Jonathan Bremer begynte å lage musikk sammen tilbake i 2012 da de var fortsatt på skolen. I starten opererte den danske duoen innen dub-sjangeren, noe som kan være vanskelig å forestille seg en lytter til de i dag. Påvirkningen blir tydeligere når du ser dem live; Bremer/McCoy insisterer nemlig på å turnere med sitt eget lydsystem, noe som kan virke som mye innsats for en stillfaren dansk duo, men for danskene handler dét å lage musikk om hva som skjer i rommet. Det er derfor de tar med seg sitt eget utstyr hvor enn de reiser, og det er derfor de spiller inn musikken analogt. Når Bremer/McCoy skriver musikk, sikter de mot en direkte overføring – idé rett til komposisjon.

Duoens nyeste album – Natten - henter inspirasjon fra slutten av dagen, tiden på døgnet der livene våre ser annerledes ut. Hvis albumet oppleves ut som et soundtrack, så er det kanskje et poeng;. Noen av sporene refererer til spesifikke opplevelser som duoen har hatt, som for eksempel den første singelen - Mit hjerte - som forteller en historie om å møte en person som åpner nye dybder i seg selv.

  • Last Updated: 23.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

on. 14. september 2022 19:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Bremer/McCoy
Your Recently Viewed Pages