Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Brendan O'hara på Ælvespeilet

Overview

FOR FØRSTE GANG I NORGE – EN EKSKLUSIV INTIMKONSERT MED BRENDAN O’HARA

Brendan O’Hara er en amerikansk sanger/låtskriver og multi-instrumental artist som gjennom en god blanding av Americana-Roots-Rock-Hip-Hop og Soul skaper sin egen helt unike sound. Til tross for mer moderne sammenligninger – anser artisten selv Bill Withers, Billy Joel, The Beastie Boys og Johnny Cash for sine største påvirkere. Brendan’s musikk er like original som den er familiær fordi den kommer rett fra hjerte. Med ærlige og reflekterte tekster kombinert med Beat-Boxing, Live looping, rytmisk gitar og ikke minst en stor vokal – skaper Brendan en nærhet til sitt publikum som få andre. Naturlig nok blir han ofte omtalt som et «One Man Band».

«You can sell a ton of records,” konkluderte Simon Cowell med da Brendan deltok i den Amerikanske premiereutgaven av X-Factor. Artisten har i ettertid på egenhånd gitt ut 5 album, holdt over 200 show i året rundt i verden og blitt kåret til «Best artist» av Miami New Times og dens lesere.

Som en ekte moderne trubadur, kombinerer Brendan mesterlig hans musikalske evner med en fengslende tilstedeværelse på scenen, treffende tekster, enkle hymner, humor og ærlige selvrefleksjoner. Han ser styrken og skjønnheten i en melodi og forstår hvilken innvirkning musikk kan ha i menneskers liv. Brendan lever og ånder ikke bare for musikken – han ER musikk.

Brendan’s reiser har alltid vært fokusert rundt å bygge en sterk og lojal gruppe tilhengere samtidig som han ønsker å lære både språket og kulturen på alle de steder hvor musikken fører ham. Den siste tiden har musikken brakt ham gjentatte ganger til Norge, et land han har fått stor kjærlighet for.

Ælvespeilet er stolt over å kunne introdusere Brendan O’Haras første konsert i Norge – en eksklusiv intimkonsert du ikke vil gå glipp av.

Aldersgrense 18 år

  • Last Updated: 10.08.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fre 5. oktober 2018 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Brendan O'hara på Ælvespeilet
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad