Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Brenn.

Overview

De energiske Spellemann-vinnerne brenn. slipper album 7. januar, og -dato- kommer på Kulturhuset i Bergen!

Med den ferske singelen "Jeg gir opp" fikk vi nok en energibombe fra et band som bare vokser og vokser, og som ikke kan sies annet enn å være nærmest overtent (pun intended) etter at dørene endelig har åpnet igjen. Nå offentliggjør bandet at oppfølgeren til det Spellemann-vinnende debutalbumet "Elsker" (vinner i kategorien "Rock") både har fått navn og dato. Albumet "Vandrer på solskinn" skal sparke i gang 2022 som et fyrverkeri allerede 7. januar.

De elleville liveopptredenene har utvilsomt vært brenn. sitt kjennemerke, og i august 2021 fikk de endelig vist seg frem på en stor scene igjen. Omkranset av flammer på siste dag av årets utgave av Øyafestivalen (Øya presenterer) kunne bandet endelig røre ordentlig på seg for første gang på lenge, noe som selvfølgelig ga umiddelbar mersmak.

Under nedetiden har brenn. brukt tiden godt, og det loves en stor og fantastisk produksjon som de har brukt godt tid på å utvikle. Som Edvard og Rémy selv sier:

- "Vi har hatt snart to år til å drømme om hva vi kan finne på på neste turné, så det blir masse gøye greier på showene fremover."

Og ikke minst: de kan love den samme energien og intensiteten publikum ble kjent med i gjennombruddsåret 2019.

- "Dette blir første gangen vi kjører våre egne shows på det som føles som evig tid, så vi gleder oss til å bare klikke og kjøre vår egen svette greie igjen. Etter å ha kødda om at folk må sitte på hver konsert, blir det sjukt digg å droppe corona-flosklene og bare spille konsert sånn vi faktisk vil."

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 22:00
Dørene åpner : 21:00

Servering :
Øl / Vin

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Aldersgrense : 18

  • Last Updated: 28.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 18. februar 2022 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Brenn.
Your Recently Viewed Pages