Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Brit Floyd

Mer info

The World’s Greatest Pink Floyd Show – Brit Floyd returnerer til scenen i 2024 med P-U-L-S-E, deres hittil mest storslåtte og spektakulære produksjon til nå.

P-U-L-S-E er en feiring og trofast gjenskapelse av Pink Floyds legendariske siste Division Bell-turné, komplett med et fortryllende laser- og lysshow, ikonisk sirkulært lerret, oppblåsbare elementer og teater. Det 2 og en halvtime lange forestillingen byr på klassiske låter fra Pink Floyds berømte albumkatalog, inkludert The Dark Side of the Moon, The Wall, Wish You Were Here, Animals, The Division Bell, Meddle og mange flere. I 1994 var turnéen til Divison Bell den best innbringende i rockemusikkhistorien, med over 5 million publikummere i 68 ulike byer – en episk finale og et bemerkelsesverdig fotavtrykk fra et av historiens mest innflytelsesrike rockeband.

De som går på scenen for å framføre de klassiske Pink Floyd-sangene, er det respekterte hyllestbandet Brit Floyd. Med gitarist/vokalist og musikalske leder Damian Darlington i spissen, har de opptrådt i godt over 2500 Pink Floyd-relaterte konserter. Bandet inkluderer også Ian Cattell, Edo Scordo, vinneren av Canadian Idol Eva Avila og alle de andre dyktige musikerne som har sluttet seg til rekkene til Brit Floyd i løpet av det siste tiåret.

Etter å ha gjennomført over 1000 show siden starten i Liverpool januar 2011, har Brit Floyd reist verden rundt, utsolgt turneer over hele Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia og Midtøsten, og holdt konserter på noen av verdens mest kjente scener, inkludert det prestisjetunge Royal Albert Hall i London, Red Rocks Amphitheatre i Denver, Colorado, historiske Greek Theatre i Los Angeles, og 'The Showplace of the Nation', NYCs Radio City Music Hall i Manhattan. Brit Floyd-showet har blitt et fenomen og allment anerkjent som verdens største rocke-hyllest opplevelse!

Arranør : Bergen Live

Sist oppdatert: 07/13/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt