VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland KARMØY

Britt Synnøve Johansen, "Fra Champs-Élysées til Storhaug allé"

  • Karmøy kulturhus, Åkrehamn, Rådhusvegen 71, Åkrehamn
  • +47 52811612
  • 5. november 2020
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

FRA CHAMPS-ÉLYSÉES TIL STORHAUG ALLÉ

Er veien lang fra Paris til Stavanger? Britt-Synnøve mener helt klart nei. I mange år har hun med stor suksess tolket Edith Piafs musikk på sin egen karmøydialekt. Hun elsker Piaf og hun elsker fransk musikk generelt. Det er noe med franske chansons. Nå er tiden moden for å sette et nytt prosjekt ut livet. Svein Ragnar og Britt-Synnøve gjør sine versjoner av franske klassikere på norsk, oversatt til karmøydialekt av Britt-Synnøve. Samtidig trekker de en tråd hjem til Storhaug. For Britt-Synnøve har lenge lurt på hvorfor det ikke skrives sånne melodier lenger? I årevis har hun lett etter noen som kan lage det hun mener er nye chansons, og hun har funnet gull. Ragnvald Wernøe, en utflytta bergenser som bor langt ute på flateste Jæren, har levert et knippe melodier som Britt-Synnøve har satt tekster til. Britt-Synnøve og Svein Ragnar vil også presenterer noen av sine egne melodier denne kvelden.

Dette blir en kveld med franske chansons og norske nyskrevne chansons i skjønn forening. En kveld som tar deg med fra kabarét til soaré. Fra glede til sorg. Fra latter til tårer. Fra lykke til sjalusi. Fra Paris til Storhaug.

Rett og slett "Fra Champs-Élysées til Storhaug allé".

Sang: Britt-Synnøve Johansen

Flygel: Svein Ragnar Myklebust

Melodier: Ragnvald Wernøe/Britt-Synnøve Johansen/Svein Ragnar Myklebust

Tekster: Britt-Synnøve Johansen

Restriksjoner
På grunn av Covid-19, er vi pålagt å ha et tomt sete mellom personer som ikke er i familie....eller tilhører en egen kohort. Vennligst fyll ut seteraden når dere kommer, slik at ikke de som kommer etterpå må passere dere for å få plass.

Ansvarsfraskrivelse
I tilfelle det blir strengere restriksjoner i forbindelse med Covid-19 pandemien, kan vi bli nødt til å avlyse. Da vil dere få refundert billettutgiftene.

  • Last Updated: 14.10.2020
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

to. 5. november 2020

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Britt Synnøve Johansen, "Fra Champs-Élysées til Storhaug allé"
Your Recently Viewed Pages