Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

Broen // Aiming For Enrike

Overview

Broen. Det er lett å se seg blind på de mange ulike fasettene i kunstpopen til Broen - på den ustanselige sjangerleken med kunstrock, funk, hip hop og improvisasjon.

Broen. Det er lett å se seg blind på de mange ulike fasettene i kunstpopen til Broen - på den ustanselige sjangerleken med kunstrock, funk, hip hop og improvisasjon. Broen leter etter mening og samhold i en verden hvor individet ellers settes under sterkt press. Musikken handler, dypest sett, om samarbeid og samspill. Bandet er først og fremst opptatt av å dyrke øyeblikket - snarere enn å representere en nøye regissert act, eller musikken slik den fremstår på plate. På denne måten oppstår øyeblikk som tilhører ingen andre enn dem selv - og de som er til stede.

Aiming for Enrike. Man kan trygt si at Aiming For Enrike har vært kjent over hele verden for side frenetiske, ville og engasjerte live-shows, all den tid de har turnert - i land som USA, Japan, Tsjekkia, Norge, England og Tyskland. Der hvor de tidligere har eksperimentert med støyende svingninger og frenetiske angrep, har musikken nå beveget seg mer og mer mot klubben og dansegulvet. Det blir en fest uansett hvordan du vrir og vender på det, og Aiming For Enrike låter fortsatt ikke som noe annet du har hørt før. Det er futuristisk, Funky og inkluderende!

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 5. mars 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Broen // Aiming For Enrike
Your Recently Viewed Pages