Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Brunch//Adam Douglas på Ladekaia

Mer info
Nok en superstjerne kan presenteres på Ladekaias intime scene for første gang. Det blir konserter på kveld 20. og 21. september, og i tillegg inkluderes Adam i det svært populære brunch+konsert konseptet. For en deilig lørdag!

Adam Douglas er blant landets mest populære artister, og turnerer gjerne store konsertsaler. Han vant (selvfølgelig) Stjernekamp i 2017, og siden har han vært der på stjernehimmelen. Vi er utrolig stolte av å kunne presentere en artist av dette formatet på Ladekaia.

Med seg på scenen har han multimusiker Torjus Gisnås Nevland. Bli med på en konsert som sneier innom de fleste folkelige musikalske genre, fremført med egenartet kvalitet.

I brunch-billetten inkluderes en lunchmeny fra Ladekaias kjøkken, hvor du kan velge mellom fisk eller kjøtt. Menyen er som følger:

Kremet fiskesuppe:
Blåskjell, reker, torsk og laks Brød med aioli Allergener: Fisk, skalldyr, bløtdyr, soya, melk, og gluten(hvete) i brødet

Ladekaia Beef sandwich:
Lun sandwich med skiver av helstekt stykke storfe.
Salat, Tomat, Syltet rødløk, Stekt sopp, Storfekjøtt, Bearnaise & Fries
Allergener: gluten(hvete), Melk, Egg, Sennep, Sulfitt

Adam Douglas vokste opp i Oklahoma, USA, og har hentet mye inspirasjon derfra gjennom Howlin´Wolf og Ray Charles´ flørt med country. Han blander soul, gospel, jazz og roots i sin musikk. Etter solodebuten i 2013 har Adam gitt ut en rekke kritikerroste album og sang seg virkelig inn i hjertene til det norske folk under Stjernekamp på NRK i 2017.

Adams forrige studioalbum «Better Angels» ble gitt ut i mars 2021 og for den utgivelsen mottok han sin første Spellemannpris. I 2022 ble Adam Douglas tildelt «Bluesprisen» 2022 under sin konsert på Notodden Bluesfestival – en stor ære.

Praktisk info
Dørene åpner 13.00
Mat serveres fra 13.30
Konsertstart ca. 14.30

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren. Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

Sist oppdatert: 07/03/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt