Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Ryfylke Hjelmeland

Bryggefest med Vinni og FYK på Hjelmeland

Overview

Bryggefest med Vinni og FYK på Hjelmeland i Ryfylke!

Det brygger opp til fest i teltet i Hjelmelandsvågen når Vinni kjem for å halde konsert på Norsk Frukt- og Laksefest 2018! 
Kvelden vert avslutta med partybandet FYK som er handplukka for anledningen. Dei leverer garantert varene og vel så det. 

Billettar tilgjengelig på Vippsnr. 117719 og på https://tikkio.com/tickets/5487-bryggefest-2018
Det kjem fysiske billetter til salgs på Hjelmeland i løpet av mai. 
Det er 50,- billigare å kjøpe billettar på førehand, kontra i døra. 
------
Øyvind ”Vinni” Sauvik har i en årrekke vært frontfigur for en av Norges største rap grupper, Paperboys. Bandet har gjennom kjempehits som ”Barcelona” og ”Lonesome Traveller” oppnådd stor suksess, og ha i sin tid hatt hele 18 singler innom VG listen. Albumene ”No Cure For Life”, ”The Great Escape”, ”When Worlds Collide” og ”The Oslo Agreement” har til sammen gjort at gruppens salgsmeritter strekker seg over 100.000 enheter. 

Etter Paperboys-tiden har Vinni frontet prosjektet Vinni & The Vagabonds som kanskje er best kjent for singelen ”Let The Monkey Out” med svenske Timbuktu som gjesteartist. De har også gitt ut albumet ”Happily Lost”.

Nå står Vinni på egne ben – og til alt overmål skulle dette skje på morsmålet. Det er gledelig nok seg selv at en av landets beste rappere og tekstforfattere skal uttrykke seg på norsk. Med albumet ”Oppvåkningen” klarte Vinni å markere seg igjen på toppen av listene i Norge. Låter som ”Mørkeredd” ”Stjernestøv” ”Sommerfuggel i Vinterland” & ”God Morgen Norge” har Vinni også dominert radiolistene.

Sistnevnte to låter er for øvrig hentet fra TV2-suksessen ”Hver gang vi møtes”, hvor Vinni har jobbet med bautaer innen norsk musikkliv som Halvdan Sivertsen, jan Eggum, Anne Grethe Preus, Bertine Zetlitz, Øystein Dolmen og Elvira Nikolaisen.

”Sommerfuggel i vinterland” i Vinni-drakt er den raskest selgende singelen i norsk iTunes-historie, og suste rett inn på toppen av lista et knapt døgn etter den TV-sendte opptredenen. 

Vinni er ikke bare en listetopper, men har også turnert og spilt mer enn de fleste andre norske artister det siste tiåret. Han har spiilt på de aller fleste store norske scenene og festivaler, og kan med rette kalle seg en av landets mest erfarne liveartister.

  • Last Updated: 07.05.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lør 8. september 2018 19:30

See All
Bryggefest med Vinni og FYK på Hjelmeland
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad