Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Ringerike

Bryllup- og selskapsmesse

Overview

Hjertelig velkommen til bryllup- og selskapsmessen hos Klækken Hotell.
Det er med stor glede vi gjentar suksessen fra i fjord, og arrangerer ny og storslått messe for brudemote og selskapstøy!

Med Kathrine Sørland som deltaker på messen får du oppleve en fantastisk dag. Vi vil gi deg masse tips og inspirasjon til din store dag. Kathrine Sørland er vår konferansier og inviterer deg til å treffe alle våre utstillere, som sammen skal bidra til å skape ditt drømmebryllup. Dette blir en dag med masse inspirasjon, opplevelser og spennende øyeblikk. Ta med deg din kjære og la romantikken blomstre. Bo gjerne på Klækken Hotell fra kvelden før.

Billetten inkluderer inngang til messen med mange flotte utstillere, et glass aperitiff og deilige smaksprøver. Inngang til catwalkshow, spennende goodiebag og fine premier fra utstillerne.

Mer informasjon om utstillere og program kommer etter hvert Velkommen til en inspiserende messe og et storslått brudeshow. Vi gleder oss til å se deg!

  • Last Updated: 12.06.2018
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

lør 1. september 2018 13:00 16:30

See All
Bryllup- og selskapsmesse
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad