Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger TIME

BRYNE: Klubbkveld med JTK

Overview

Jan Tore Kristoffersen er komiker-favoritten til Dag Sørås, som han stadig reiser rundt med og opptrer sammen med. Han har tidligere vært barneskuespiller med Amandapris-nominasjon i baggasjen, men fant til slutt veien til standup-scenen der han hører hjemme.

Jan Tore Kristoffersen er komiker-favoritten til Dag Sørås, som han stadig reiser rundt med og opptrer sammen med. Han har tidligere vært barneskuespiller med Amandapris-nominasjon i baggasjen, men fant til slutt veien til standup-scenen der han hører hjemme. Dønn ærlig og med null sensur kjører han på med grenseløs humor som man ikke skulle trodd at folk lo av. Tragisk og herlig spinner han sammen virkelighet med sine rare tanker og resultatet er galskap på sitt gøyeste!

Roar Brekke debuterte som komiker allerede i 1996, har gjort over 2000 opptredener og satt opp hele 4 enmannsshow. For det siste showet "All verdens tid" ble han nominert til Nrks Komipris for Beste standup 2016.  Showet har han turnert med siden premieren høsten 2015. Mer enn 100 forestillinger, strålende respons fra både publikum og presse. Han har inkluderende og varm som først og fremst gjør han til en fantastisk konferansier, men som også har gjort ham til en favoritt på en rekke sommerevyer (Stryn, Odda, Bømlo, Husnes, Sandnes). Det siste året har han også gjort suksess på sosiale medier med parodier på sambygdingen Lothepus og Thord Paulsen fra Vinterveiens helter.

Francisco Briceno  er Oslo-boer fra Kristiansand. Til tross for hans bløde konsonanta, er vitsene kvasse. Serdeles politisk ukorrekt, og vi digger det! Det er ingenting som fornærmer denne mannen, og han regner med det samme gjelder for oss også. Verdt å få med seg!

Helene Holtskog har de to siste årene reist rundt i hele landet for å opptre; fra den bruneste puben i Nord-Norge til Latter i Oslo. Helenes naturlige scenetilværelse gjør at hun er like morsom når hun vitser om den gjenkjennelige hverdagen som når hun spinner helt absurde teorier om verden vi lever i.
Ove Martin Mellemstrand har gjort någe så sjeldent som å opptrådt for farsekongen, slipskongen og halve kongeriket Jæren. I vitsene sine har han gode hverdagsobservasjoner, en vill fantasi, og en skjeggvekst som gjør menn misunnelige, og damene nysgjerrige.

Alon Fellus er en energibombe av en komiker. Det er vanskelig å ikke bli glad i han fra første stund. Vitsene kommer på løpende bånd; de er smarte, de er originale, det blir lattergaranti!

Dette blir en nydelig kveld på Mellombels ølstove siste torsdagen i januar. Alltid kjekkast å bli med på det løgna :)

Dørene åpner 19:00 Showet begynner 20:30 CC: 200 kr. (150 for studenter) for forhåndsbestilt billett.

OBS: Det koster 15 kr. ekstra hvis du kjøper billett i døren.

18 års aldersgrense
---------------------------------------------------
---------------** Billetter er ikke refundérbare. Men vi kan bidra med å få solgt billettene dine innbyrdes til andre ved å markedsføre salget ditt gjennom våre kanaler.

  • Last Updated: 17.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 27. februar 2020 20:30 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
BRYNE: Klubbkveld med JTK
Your Recently Viewed Pages